top of page

Hälsning från Anna Bergman

Jag hoppas ni haft en fin midsommar och njöt av Junis värme! Jag kämpade på som värst då med att renovera min trädgård, med barnen o broderns hjälp, efter att allt gått i stå pga ryggen och sjukdomar. Men nu har jag en uteplats med möbler, och grillgaller rena och nya!

Nu blåser och regnar de vackra blommorna bort, det blir mest akututryckningar för att binda upp, staga upp och spika fast galler för tomaterna att växa på. Nu tycker jag det kan sluta blåsa i alla fall!

Jag jobbar min sista vecka och sedan har jag tre veckors semester. Jag hoppas det blir lite värme, men behöver inte +30 C. Kommer hålla mig hemma och göra färdigt i huset efter renovering i hela källaren, som gick i stå i februari och corona (hantverkare). Ska försöka klippa häck o jaga sniglar. Förfärligt vad mycket sniglar i år - undrar om de luktat sig till på hela Balsta våtmark att jag satte lite kål. Rådjur tror jag också knipsar yttersta bladen på den fina blommorna jag satte från förra årets Trädgårdsresor.

Jag besökte två trädgårdar på Tusen Trädgårdar dagen, Remstam (så roligt att träffa Margareta och Börje) och Näsbo, Åstorp, Näshulta. Allt var så fint ordnat inför corona, kontroll på antal insläpp, sprit och information.

Vi återkommer om hur det blir med höstmötet.

Anna Bergman

Bilder Anna Bergman

man

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page