top of page

Sommarresa och trädgårdsbesök inställda

På grund av Coronaviruset (COVID-19) har Eskilstuna Trädgårdsförening ställt in alla aktiviteter under sommaren. Sommarresan och trädgårdsbesöken planerar vi att genomföra 2021 om det fungerar med de vi planerade att besöka. Vi återkommer med det nya programmet under våren 2021. Vi hoppas kunna genomföra höstmötet, torsdagen den 22 oktober, klockan 18.30 i Studiefrämjandets lokaler före detta Mariakyrkan, Västeråsvägen 90. Då Familjen Jurist och berättar om vad man behöver tänka på i olika situationer, när det gäller privatlivet. Vi har även rätt till rabatter se mer på vår hemsida. Det finns även möjlighet att ställa frågor. Därefter bjuder föreningen på kaffe och smörgåstårta. Vi räknar också med att visa vackra bilder från trädgårdar.

Styrelsen önskar er alla

Glad trädgårdspåsk

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page