top of page

Eskilstuna Trädgårdsförening medlem i Fonus

Eskilstuna Trädgårdsförening är medlem i Fonus och det innebär förmåner till oss medlemmar. Läs mer under rabatter Våra ägarorganisationers medlemmar har rätt till generösa förmåner hos både Fonus och Familjens Jurist: 500 kronor prisavdrag vid beställning av begravning hos Fonus. 2 000 kronor avdrag på gravsten för minst 14 000 kronor från våra två största leverantörer av gravsten.

750 kronor prisavdrag när du träffar en jurist på något av Familjens Jurists kontor. 500 kronor prisavdrag när du får hjälp över telefon. 250 kronor prisavdrag när du själv upprättar avtal online. Förmånerna aktiveras online före beställning hos Fonus eller Familjens Jurist. Du fyller i ett webbformulär där du anger kontor/ort som du önskar kontakt med, medlemsorganisation och dina kontaktuppgifter.

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page