Höstmöte 24 oktober 2019

Torsdagen den 24 oktober samlades ett 70-tal trädgårdsintresserade personer i Studiefrämjandets lokaler på Västeråsvägen i Eskilstuna. De flesta som kom är medlemmar i Eskilstuna Trädgårdsförening men även några icke medlemmar närvarade. 15 män, resterande kvinnor talar sitt tydliga språk, kvinnor är mer trädgårdsintresserade än män. Vi fick höra Lena Siöwall hålla ett inspirerande föredrag om hur man på bästa sätt planerar sin trädgård. Lena tipsade om enkla medel man kan ha till sin hjälp vid planeringen, t ex en helt vanlig vattenslang som markering till rabattlinjerna! En fråga om stadgeändring gällande styrelsens sammansättning togs upp en andra gång, dvs flexibelt antal ordinarie ledamöter 5-9 personer, dvs inga suppleanter. Första gången ärendet behandlades på ett medlemsmöte var vid årsmötet 2019. Styrelsens förslag till stadgeändring bifölls. Else-Marie hade sammanställt ett fint bildspel från våra trädgårdsbesök 2019. Bildspelet rullade under en stor del av kvällen. Tack Else-Marie! Antalet deltagare vid trädgårdsbesöken har varierat mycket, alltifrån 6 personer till 35 personer! Plantbytardagen hos Anki o Stefan drog flest besökare, hela 58 personer! Sommarresan till Nyköping/Oxelösund var, bortsett från restaurangen, en mycket lyckad och trevlig dag. Vinstbordet välfyllt och strålande lottförsäljning! Tack till alla lottköpare. Margaretha och Anette bjöd till bords och vi fick avnjuta smörgåstårta med kaffe och té

. Tack till alla som kom till vårt årligt återkommande höstmöte och välkomna till vårt nästa medlemsmöte dvs årsmötet 2020 där vi kommer att presentera verksamhetsåret / trädgårdsåret 2020. Gunnevi

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.