Odlarglädjen

Det blev en kylig höstmarknad på Odlarglädjen, men jag var påpälsad för rena vintern, så jag frös då inte. Och solen sken faktiskt, och det kom ganska lagom med folk. Anna Bergman hade ett pass, och tyckte att många verkade intresserade, tog lilla broschyren och pratade med henne. Det är ju ett bra utbud på marknaden där – hantverk, honung, pumpor t ex… Och så bjöd Eva Classon som hon brukar på en het pumpasoppa – het både till smaken och till temperaturen. Så det var trevligt.

 

Bästa hälsningar

Else-Marie

Please reload

Aktuellt

Eskilstuna Trädgårdsförening har en egen grupp på Facebook som
skapats av Stig-Olof Ohlsson

https://www.facebook.com/groups/300166271084615

Gå gärna...

Vi finns på Facebook

September 25, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Etiketter

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload