Odlarglädjen

Det blev en kylig höstmarknad på Odlarglädjen, men jag var påpälsad för rena vintern, så jag frös då inte. Och solen sken faktiskt, och det kom ganska lagom med folk. Anna Bergman hade ett pass, och tyckte att många verkade intresserade, tog lilla broschyren och pratade med henne. Det är ju ett bra utbud på marknaden där – hantverk, honung, pumpor t ex… Och så bjöd Eva Classon som hon brukar på en het pumpasoppa – het både till smaken och till temperaturen. Så det var trevligt.

 

Bästa hälsningar

Else-Marie

Please reload

Aktuellt

Söker "med ljus och lykta" efter att få köpa en planta av dubbel blåsippa.Tacksam för alla tips!I

Kontakta mig på

in9emar@gmail.com

Ingemar Olofsson

Fyllda blåsippor efterlyses

May 4, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

January 14, 2020

January 14, 2020

Please reload

Arkiv