top of page

Höstmöte den 24 oktober, tag med en vän

Höstmöte med föreläsning

Inbjudan till höstmöte torsdagen den 24 oktober, klockan 18.30 i Studiefrämjandets lokaler före detta Mariakyrkan, Västeråsvägen 90. Ta med dig en vän och anmäl två personer till fikat.

Skapa ditt eget lilla paradis! Det går oftast att göra mycket mer av tomten än man tror! Det gäller bara att se möjligheterna. Varför bara ha en sittplats när man kan ha en i morgonsolen, en i eftermiddags- kvällssolen och en i svalkande skugga? Lena Siöwall berättar med ord och bild hur man skapar en spännande utemiljö. Du får användbara råd för en härlig trädgård som ändå blir lättskött.

Lenas nya trädgård i Västerås som vi har möjlighet att besöka den 1 juni.

Därefter bjuder föreningen på kaffe och smörgåstårta. Anmälan om deltagande svar senast den 17 oktober till Anette Häll, mobil 076-328 38 84, anette.50@hotmail.com samt Margareta Remstam, borje@remstam.se. Under kaffepausen kommer vi att dra på lotteriet. Ta gärna med något bidrag till lotterivinstbordet. PS Tacksamma att få er emailadress om vi inte redan har den så att vi kan skicka email i stället för brev.

Vi önskar alla hjärtligt välkomna på höstmötet och andra träffar!

Styrelsen

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page