top of page

Besök i Skottvång

Trädgårdsbesök den 15 juni 2019

10 personer från vår förening hade den stora förmånen att i närmare 30 plusgrader få besöka Lilla Vasskärr och Eddy o Per-Inge o deras förtjusande trädgård! En oemotståndlig, harmonisk, ljuvligt inbjudande och varmt omfamnande trädgård! Silverpäron, pärllönn, honungsros, klematis, irisar, pioner, lavendel, strutbräken, edelweiss och stäppsalvior med varierande nyanser i mängder och mycket mycket mer att beskåda i denna underbara och rofyllda trädgård. Dammen med näckrosorna inte att förglömma och alla fjärilar som samlades i det stora stenpartiet med stäppsalvior i olika nyanser.

Stenpartierna är många och välfyllda av många olika växter. Sittgrupper utplacerade med omsorg i trädgården. Stora och frodiga bärbuskar, tomater i orangeriet, solrosor i anslutning till orangeriet. Mycket välordnat och mycket besöksvärd trädgård, en verklig ögonfröjd! Synd att det var så många som missade denna fantastiska dag och trädgård, men vi som var där njöt i fulla drag!

Stort TACK till Eddy och Per-Inge för att vi fick komma och tack för er stora gästfrihet! Tack för att vi dra över tiden med drygt en timme!

Tack Else-Marie, Nils-Bertil och Roger för ert fotograferande!


Mer bilder

Vill man besöka Lilla Vasskärr finns det möjlighet att övernatta i någon av deras tjusiga gäststugor eftersom de bedriver Bed & Breakfast. Kontakt: Eddy Pauli 070-510 02 42, Per-Inge Björn 070-591 64 79.

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page