top of page

Besök i Lenas nya trädgård i Västerås

Lena Siöwall se hela galleriet

Lördagen den 1 juni möttes ett 15-tal medlemmar från Trädgårdsföreningen upp hemma hos Lena Siöwall på Östra Sjöstigen 16. Lite besvärligt att hitta. I strilande regn visades vi runt på den 500 kvm stora/lilla tomten alldeles nära Mälaren.

Lena som till yrket är trädgårdsdesigner har lyckats skapa en trädgård som verkar betydligt större än vad den egentligen är i verkligheten. En prunkande trädgård med samstämmig färgskala. Träd, buskar och blommor – rhododendron, doftande ginst, nävor, irisar m.m.m.m

Vi tackar Lena för att vi fick komma på besök och hälsar henne välkommen till vårt höstmöte.

Tack också till Else-Marie som regnet till trots fotade en och annan blomma i trädgården och tack till alla som trotsade regnet och tog sej till detta besök!

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page