top of page

Martin Hedberg, meteorolog och klimatföreläsare

Föreläsning med Martin Hedberg, meteorolog och klimatföreläsare på Café Planet, Eskilstuna Stadsbibliotek, tisdagen den 12 mars,

klockan 18.00 - 20.00.

En kväll med meteorologen Martin Hedberg om hur vi människor påverkas av klimatet - och hur vi påverkat det. Martin Hedberg delar med sig av de senaste vetenskapliga rönen när det gäller klimatförändringarna och förklarar på ett pedagogiskt sätt hur klimat och människa hänger ihop. Föreläsningen är gratis.

Efter föreläsningen blir det en minimässa med lokal klimataktörer. Carinas Café håller öppet till 19.30. Förbeställ gärna fikat på tel. 070-685 10 66. Ett arrangemang i samarbete med Eskilstuna Stadsbibliotek, Eskilstuna Stadsmuseum, Eskilstuna Stadsarktiv, Eskilskällan, Mälardalens högskola och Sveriges Radio P4 Sörmland.

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page