top of page

Anmäl dig till höstmötet senast 10 oktober

Torsdagen den 18 oktober, klockan 18.30, höstmöte i Studiefrämjandets lokaler före detta Mariakyrkan, Västeråsvägen 90.

Vår föredragshållare Ulf Sill, var med i Allt om trädgård, där han berättade om sina Trillium, han visar bilder och berättar om lundväxter såsom nunneört, trillium, vitsippor och blåsippor av olika slag samt mycket annat. Ulf Sill har haft sin tomt på 1000 m2 i tio år och den ligger intill den ”världsberömda” Mörrumsån. I trädgården finns cirka 2000 udda växter. Följ med på Ulfs vandring genom trädgårdslunden från tidig till sen vår och lyssna på framgångar och bakslag i odlandet av lundens juveler. Ulf kommer att ha en del godbitar med sig till försäljning. Styrelsen tar även upp förslaget om ändring i stadgarna genom att ta bort § 3 som handlar om utkörning av jordförbättringsmedel, eftersom beslut måste tas på två efter varandra följande föreningsmöten. Därefter bjuder föreningen på kaffe och smörgåstårta. Anmälan om deltagande senast den 11 oktober antingen till Anette Häll, mobil 076-328 38 84, anette.50@hotmail.com eller till Barbro Lönngren, mobil 070-551 42 42, eller barbro.lonngren@gmail.com. Anmäl också eventuell allergi. Under kaffepausen kommer vi att dra på lotteriet. Ta gärna med något bidrag till lotterivinstbordet.

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page