Rhododendron i min trädgård

28 May 2018

På en av de första resorna jag var med på i Eskilstuna Trädgårdsförening besökte vi en i mitt tycke helt fantastisk trädgård, tror det var i Täby. I trädgården var det massor av stora blommande rhododendron,

en verklig upplevelse, nu börjar min trädgård likna den mer och mer, jag bara njuter. Lägger också ut bilder på ett träd som jag har som heter Rosenregn, det ska vara en korsning mellan gullregn och ginst. Det finns rosa och gula hängen på samma grenar.

 

 

 

Please reload

Aktuellt

Eskilstuna Trädgårdsförening har en egen grupp på Facebook som
skapats av Stig-Olof Ohlsson

https://www.facebook.com/groups/300166271084615

Gå gärna...

Vi finns på Facebook

September 25, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Etiketter

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload