Från årsmötet

23 Apr 2018

71 medlemmar från  Eskilstuna trädgårdsföreningen samlades den 19 april. Kvällen inleddes med att Anna-Karin och Kjell Silver berättade om sin cirka en hektar stora trädgård. Ett mycket inspirerande och intressant föredrag om hur man bland annat lurar zonindelningen. De har satsat stort på att klara övervintringen av det många gånger exotiska växtvalet. De avslutade sitt föredrag med råd om hur man kan sköta sin trädgård. Föreningen kommer senare under säsongen att besöka deras trädgård. Kaffe med smörgåstårta väntade samtidigt såldes de sista lotterna. Årsmötesförhandlingen tog vid efter fikat. Kvällen avslutades med lotteridragning.

 

 

 

 

Please reload

Aktuellt

Söker "med ljus och lykta" efter att få köpa en planta av dubbel blåsippa.Tacksam för alla tips!I

Kontakta mig på

in9emar@gmail.com

Ingemar Olofsson

Fyllda blåsippor efterlyses

May 4, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

January 14, 2020

January 14, 2020

Please reload

Arkiv