Trädgårdsbesök i Hagby

11 Aug 2017

En underbar kväll med sina modiga 22 grader och strålande nedåtgående sol, ackompanjerade besöket hos Solveig och Börje Sehlin. 38 medlemmar från vår förening njöt av att ströva runt i den härligt cottageinspirerade trädgården.

Med sin lummighet får vi en trolsk upplevelse där mängden av gångstigar leder oss till olika typer av trädgårdsöar. Vi såg både, av oss, kända växter likaväl som okända. Mest frågor kom då vi såg Trollblomman och Munkhättan.

 

Trädgården var med hjälp av bland annat idegranshäckar avdelad i olika rum som gör att vi nyfiket måste kika bakom häcken för att se vad som döljer sig där. En gammal Gärdesgård avgränsar tomten mot grusvägen. Trots ett kraftigt staket på baksidan av tomten kunde vildsvin ta sig in flera gånger under sommaren, med förstörelse som följd.

Vid entrén till trädgården fann vi  ett härligt inrett växthus. Vi kan konstatera att det här är en växtrik trädgård som passar utmärkt till huset och tomtens placering. Se mer bilder

 

 

 

Please reload

Aktuellt

Eskilstuna Trädgårdsförening har en egen grupp på Facebook som
skapats av Stig-Olof Ohlsson

https://www.facebook.com/groups/300166271084615

Gå gärna...

Vi finns på Facebook

September 25, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Etiketter

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload