Årsmötet den 16 mars

Eskilstuna Trädgårdsförening som genomförde sitt årsmöte den 16 mars bjöd dessutom församlingen, som var nära nog 60 personer, på resa i naturens, trädgårdens och människans skepnad.

Lena Näslund, Naturmorgon P1, berättade om sitt från början svala intresse för trädgårdar och i synnerhet Rhododendron. Men det skulle snart visa sig då hon följde med på en reportageresa till Nepal och kunde skåda de mest imponerade Rhododendron i olika färger och storlekar växande på mycket höga höjder i kärvt klimat, att hon skulle ändra sin uppfattning om både Rhododendron och trädgårdar. Hon berättade medryckande till härliga bilder från Nepal och om sina lyckade planteringar och även sina misslyckanden i den egna trädgården. Men som hon säger: Jobb är det med en trädgård, men ” Min trädgård – min oas".

Kaffe med smörgårdstårta bjöds det på samt ett stort antal trädgårdsrelaterade vinster lottads ut.

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.