top of page

Årsmöte torsdagen den 16 mars

Vi kallar till årsmöte med Eskilstuna Trädgårdsförening, torsdagen den 16 mars 2017 klockan 19.00 i Studiefrämjandets lokaler före detta Mariakyrkan, Västeråsvägen 90, Eskilstuna.

Programmet inleds med ett föredrag av Lena Näslund, känd från Naturmorgon i P1 som tänker prata kring förhållandet till sin trädgård, om olika sätt att använda den: att resa i tanken till trädgårdsväxternas vilda hemvist, att gynna det vilda på olika sätt, att dela växter och skapa minnesplatser av sina vänner – och förstås lyckan att hämta en middag i trädgården. Min trädgård – min oas.

Därefter vidtar sedvanliga årsmötesförhandlingar, varpå vi dricker kaffe. Föreningen bjuder på smörgåstårta. För vår planering krävs anmälan senast måndagen den 9 mars antingen till Anette Häll, mobil 076-328 38 84, eller till Barbro Lönngren, mobil 070-551 42 42, eller emailadress barbro.lonngren@gmail.com. Anmäl också eventuell

Cylamen i min trädgård.

allergi. Under kaffepausen kommer vi att dra på lotterierna. Ta gärna med något bidrag till lotterivinstbordet.

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page