top of page

Trädgårdsdagar på Löta


Foto Stig-Olof Ohlsson

Den 10 och 11 september deltog vi med fyra pars besättning på trädgårdens dagar hos Anita och Göte Boberg på Löta Trädgårdcentrum. Helgvädret gav strålande sol, väl så stark under lördagen. Flera stannade upp vid vårt bord som var strategiskt placerat. Vi bjöd på information om vår förening samtidigt som vi bjöd på Trogstadsäpplen. Vi fick två nya medlemmar och sålde ett stort antal lotter. Ett tjugotal prövade lyckan på vår tipsrad. Ingen fick 12 rätt, men några hade 11. Vinnare blev Siv Bergqvist från Strängnäs med sina 11 rätt och hon kom närmast på utslagsfrågan, ”gissa vikten på stenen” med 1025 gram mot den rätta vikten som var 1160 gram. Hon belönas med ett presentkort från Löta.

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page