Trädgårdsdagar på Löta

13 Sep 2016

Foto Stig-Olof Ohlsson
 

Den 10 och 11 september deltog vi med fyra pars besättning på trädgårdens dagar hos Anita och Göte Boberg på Löta Trädgårdcentrum. Helgvädret gav strålande sol, väl så stark under lördagen. Flera stannade upp vid vårt bord som var strategiskt placerat. Vi bjöd på information om vår förening samtidigt som vi bjöd på Trogstadsäpplen. Vi fick två nya medlemmar och sålde ett stort antal lotter.  Ett tjugotal prövade lyckan på vår tipsrad. Ingen fick 12 rätt, men några hade 11. Vinnare blev Siv Bergqvist från Strängnäs med sina 11 rätt och hon kom närmast på utslagsfrågan, ”gissa vikten på stenen” med 1025 gram mot den rätta vikten som var 1160 gram. Hon belönas med ett presentkort från Löta.

Please reload

Aktuellt

Eskilstuna Trädgårdsförening har en egen grupp på Facebook som
skapats av Stig-Olof Ohlsson

https://www.facebook.com/groups/300166271084615

Gå gärna...

Vi finns på Facebook

September 25, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Etiketter

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload