top of page

Uppdatering av program/jordförbättring

Hjärtligt välkommen

till årets Höstmöte som hålls torsdagen den 6 oktober klockan 19.00 i Studiefrämjandets lokaler på Västeråsvägen 30 i Eskilstuna – f d Mariakyrkan.

Vi inleder med en kort återblick på våra besök i medlemsträdgårdar samt årets resa till Stockholm.

Kvällens program fortsätter med ett föredrag av Kristina Simonsson, som är ordförande i Trädgårdsamatörerna, där hon berättar fängslande om vikten av pollinering. Hennes sambo Stig Aby visar olika så kallade insektshotell som vi får möjlighet att köpa.

Därefter bjuder föreningen på kaffe och smörgåstårta. Anmälan om deltagande senast den 2 oktober antingen till Anette Häll, mobil 076-328 38 84, eller till Barbro Lönngren, mobil 070-551 42 42, eller emailadress barbro.lonngren@gmail.com. Anmäl också eventuell allergi. Under kaffepausen kommer vi att dra på lotterierna. Ta gärna med något bidrag till lotterivinstbordet.

Jordförbättringsmedel förmedlas och körs ut som vanligt under hösten. Senaste beställningsdag är den 14 oktober. Se separat lista. Medlemsnummer och leveransadress måste anges vid beställning/betalning till plusgiro 26 72 26 -7.

Karin Larsson på Decoflor kommer att erbjuda blomsterkurs med adventstema i butiken Decoflor vid Rådhustorget 1 onsdagen den 16 november klockan 18.30. Pris 400 kronor per person för medlemmar inklusive material. Icke-medlemmar 500 kronor. Under kvällen 20 % rabatt på hela sortimentet. Karin bjuder på glögg och pepparkakor. Anmälningar direkt till Karin (karin@decoflor.se), 016-14 14 00 eller via en lista på Höstmötet. Sista anmälningsdag är den 11 november.

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page