Rådhustorget

29 Aug 2016

Lördagen den 27 august hölls Skördemarknad på Köpmangatan då butikerna där presenterade sig. Vi, Eskilstuna Trädgårdsförening, fick möjlighet att vara med och vi hade ett stånd utanför blomsterhandeln Decoflor på Rådhustorget, som hjälpte oss med bord och dekorationer.  Det behövdes även ett par stora stenar för att förankra papperen i blåsten.  Vi fick några nya medlemmar och flera visade intresse.

 

Några fyllde också i tipskuponger där det gällde att svara rätt på 12 frågor plus en utslagsfråga. Den lyckliga vinnaren blev Else-Marie Olofsson som fick en vacker rosplanta, donerad av Decoflor. Tack Karin Larsson! 

 

Bilder av Barbro Billing och Ralph Angestam

 

 

 

 

 

Please reload

Aktuellt

Eskilstuna Trädgårdsförening har en egen grupp på Facebook som
skapats av Stig-Olof Ohlsson

https://www.facebook.com/groups/300166271084615

Gå gärna...

Vi finns på Facebook

September 25, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Etiketter

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload