Rådhustorget

29 Aug 2016

Lördagen den 27 august hölls Skördemarknad på Köpmangatan då butikerna där presenterade sig. Vi, Eskilstuna Trädgårdsförening, fick möjlighet att vara med och vi hade ett stånd utanför blomsterhandeln Decoflor på Rådhustorget, som hjälpte oss med bord och dekorationer.  Det behövdes även ett par stora stenar för att förankra papperen i blåsten.  Vi fick några nya medlemmar och flera visade intresse.

 

Några fyllde också i tipskuponger där det gällde att svara rätt på 12 frågor plus en utslagsfråga. Den lyckliga vinnaren blev Else-Marie Olofsson som fick en vacker rosplanta, donerad av Decoflor. Tack Karin Larsson! 

 

Bilder av Barbro Billing och Ralph Angestam

 

 

 

 

 

Please reload

Aktuellt

Presentation trädgård i Gårdsjö

February 12, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

January 14, 2020

January 14, 2020

December 18, 2019

October 8, 2019

Please reload

Arkiv