top of page

Trädgårdsbesök hos Blidströms

Ett 35-tal medlemmar hade mött upp på torsdagkvällen den 25 augusti hos Inga och Bengt-Olof Blidström på Lisselängsvägen i Torshälla. Deras 14.000 m2 stora trädgård var prydd av allehanda exotiska växter som de samlat under de 46 år som de haft och skött trädgården. Inga och Bengt-Olof drev under ett stort antal år också Blomsterhandeln Darwin i Torshälla men har nu bestämt sig för att avveckla även sin stora trädgårdsanläggning och dra sig tillbaka till en pensionärstillvaro.

Alla lät sig väl smaka av de frukter som mognat senast, till exempel

Tofslilja bild Ralph Angestam

olika plommonsorter och mullbär som smakar gudomligt men kan ge svåra fläckar om man inte aktar sig.

Slutligen packade alla upp sina kaffekorgar och njöt av blomsterprakten. Se mer

Hälsningar

Barbro Billing

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page