top of page

Enebo


De hade många stora vackra ”flyttblock” på tomten, som de hade prytt med t ex Summer Snow clematis, och en hel del av träden var uppstammade, så att trädgården blev mycket skulptural – och förstås ljusare. Kreativt och lite skojigt pynt fanns det också, mycket smakfullt dessutom. T ex anden i sitt bo av kvistar/klängväxter, och ljuskronan med ljus av ”solcells-pinnar”, såna där som man gärna sätter flera av efter en rabattkant. Gott fika bjöds vi också på… Och det kom en hel del folk, inte bara från föreningen, utan det var nog många som hade läst annonsen i tidningen. Som tur var fanns det massvis med parkeringsplatser på åkern nedanför – och svärsonen gjorde tjänst som parkeringsvakt. Mycket smidigt! Fler bilder från Else-Marie under tidigare aktiviteter.

Bästa hälsningar

Else-Marie

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page