Enebo

 

De hade många stora vackra ”flyttblock” på tomten, som de hade prytt med t ex Summer Snow clematis, och en hel del av träden var uppstammade, så att trädgården blev mycket skulptural – och förstås ljusare. Kreativt och lite skojigt pynt fanns det också, mycket smakfullt dessutom. T ex anden i sitt bo av kvistar/klängväxter, och ljuskronan med ljus av ”solcells-pinnar”, såna där som man gärna sätter flera av efter en rabattkant. Gott fika bjöds vi också på… Och det kom en hel del folk, inte bara från föreningen, utan det var nog många som hade läst annonsen i tidningen. Som tur var fanns det massvis med parkeringsplatser på åkern nedanför – och svärsonen gjorde tjänst som parkeringsvakt. Mycket smidigt! Fler bilder från Else-Marie under tidigare aktiviteter.
 

 

 

Bästa hälsningar

Else-Marie

Please reload

Aktuellt

Söker "med ljus och lykta" efter att få köpa en planta av dubbel blåsippa.Tacksam för alla tips!I

Kontakta mig på

in9emar@gmail.com

Ingemar Olofsson

Fyllda blåsippor efterlyses

May 4, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

January 14, 2020

January 14, 2020

Please reload

Arkiv