Ordförande har ordet


Så är då högsommaren slut och sensommaren tagit vid. De flesta av oss har nog kunnat njuta av sina trädgårdar och inte bara stretat med ogräs och gräsklippning. Alla med grönsaksland och bärbuskar har så smått börjat skörda och både frysa in och få till lite sylt.

Trädgårdsföreningen har ju av tradition legat lågt efter midsommar och fram till början av augusti just för att vi skall kunna ägna oss åt både semester och eget trädgårdsarbete. Men nu är det dags att mötas igen och första träffen är den 11 augusti. Se under rubriken ”program 2016”

Välkomna

Sen ett upprop. Vill ni vara med och hjälpa till vid marknadsdagen den 27 augusti vid Rådhustorget. Vi behöver ett par till. Vår uppgift är att visa att vi finns och värva nya medlemmar. Hör av er till mig, Ralph, så får ni mer information.

 

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.