Ordförande har ordet

8 Aug 2016

 

Så är då högsommaren slut och sensommaren tagit vid. De flesta av oss har nog kunnat njuta av sina trädgårdar och inte bara stretat med ogräs och gräsklippning. Alla med grönsaksland och bärbuskar har så smått börjat skörda och både frysa in och få till lite sylt.
 

Trädgårdsföreningen har ju av tradition legat lågt efter midsommar och fram till början av augusti just för att vi skall kunna ägna oss åt både semester och eget trädgårdsarbete. Men nu är det dags att mötas igen och första träffen är den 11 augusti.  Se under rubriken ”program 2016”

Välkomna

 

Sen ett upprop. Vill ni vara med och hjälpa till vid marknadsdagen den 27 augusti vid Rådhustorget. Vi behöver ett par till.  Vår uppgift är att visa att vi finns och värva nya medlemmar. Hör av er till mig, Ralph, så får ni mer information.

 

Please reload

Aktuellt

Skörda regnvatten är en kamratcirkel i Eskilstuna Trädgårdsförenings regi. Utifrån den nya studieplanen Skörda regnvatten som bygger på boken med samm...

Skörda regnvatten

January 14, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

January 14, 2020

January 14, 2020

December 18, 2019

October 8, 2019

September 18, 2019

Please reload

Arkiv