Ordförande har ordet

8 Aug 2016

 

Så är då högsommaren slut och sensommaren tagit vid. De flesta av oss har nog kunnat njuta av sina trädgårdar och inte bara stretat med ogräs och gräsklippning. Alla med grönsaksland och bärbuskar har så smått börjat skörda och både frysa in och få till lite sylt.
 

Trädgårdsföreningen har ju av tradition legat lågt efter midsommar och fram till början av augusti just för att vi skall kunna ägna oss åt både semester och eget trädgårdsarbete. Men nu är det dags att mötas igen och första träffen är den 11 augusti.  Se under rubriken ”program 2016”

Välkomna

 

Sen ett upprop. Vill ni vara med och hjälpa till vid marknadsdagen den 27 augusti vid Rådhustorget. Vi behöver ett par till.  Vår uppgift är att visa att vi finns och värva nya medlemmar. Hör av er till mig, Ralph, så får ni mer information.

 

Please reload

Aktuellt

Eskilstuna Trädgårdsförening har en egen grupp på Facebook som
skapats av Stig-Olof Ohlsson

https://www.facebook.com/groups/300166271084615

Gå gärna...

Vi finns på Facebook

September 25, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Etiketter

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload