top of page

Tusen trädgårdar


Lena Larsson

Tusen trädgårdar att besöka söndagen den 3 juli, klockan 10.00 - 17.00

Lena Larsson, Kinglöt Snopptorp , 63505 Eskilstuna är en av de som deltar

Trädgården är privat och ligger på en gammal bondgård och är som Gunnel säger, en sillsallad. Här finns gamla fruktträd, perennrabatten, trädgårdsprydnader, ett trädgårdsland, bärbuskar, många pelargoner och ett växthus. -Biodlare Ulf Lögdahl informerar om tambin och även vildbin. Arterna är hotade och vi får veta vad de så viktiga insekterna kan åstadkomma i våra trädgårdar. Ulf har också en trevlig tipspromenad för er. – Sten Ullerstad och Indrid Karlsson från fältstationen Rördrommen informerar om hur vi kan bistå fladdermöss och vildbin med holkar. – Det kommer också att finnas en utställning med litografier av Willy Thessing med motiv bl.a. av djur på landet. – Eva från Odlarglädjen kommer och säljer plantor. – kaffeservering finns

Vägbeskrivning Åk gamla E20 mellan Eskilstuna och Strängnäs. Sväng in vid handelsträdgården Odlarglädjen och följ vägen i ca 3 km och åk rakt över ett fyrvägskors. Följ skylten Snopptorp. Vid trevägskors håll höger, efter 500 m är du framme. Välkommen

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page