Växtförsäljning Rosenforsparken

23 May 2016

 

Eskilstuna trädgårdsförening gästade Rosenforsparkens vänner på deras årligen återkommande växtförsäljningsdag. Trots mörka moln på söndagsmorgonen tittade solen fram och värmde gott. Föreningenen sålde ett drygt femtiotal växter som medlemmarna skänkt och som även blivit över från förra veckans plantbytardag.

Anki och Stefan Eriksson samt Ulla Angestam tog hand om försäljningen.

Vännerna sålde som vanligt fika med gott tilltugg. Från olika stånd såldes både växter, hemmagjorda bivaxljus, foton/tavlor på insekter och handarbeten mm.  Som alltid då trädgårdsvänner möts blir det trevlig stämning och växtprat. 

Please reload

Aktuellt

Eskilstuna Trädgårdsförening har en egen grupp på Facebook som
skapats av Stig-Olof Ohlsson

https://www.facebook.com/groups/300166271084615

Gå gärna...

Vi finns på Facebook

September 25, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Etiketter

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload