Växtförsäljning Rosenforsparken

23 May 2016

 

Eskilstuna trädgårdsförening gästade Rosenforsparkens vänner på deras årligen återkommande växtförsäljningsdag. Trots mörka moln på söndagsmorgonen tittade solen fram och värmde gott. Föreningenen sålde ett drygt femtiotal växter som medlemmarna skänkt och som även blivit över från förra veckans plantbytardag.

Anki och Stefan Eriksson samt Ulla Angestam tog hand om försäljningen.

Vännerna sålde som vanligt fika med gott tilltugg. Från olika stånd såldes både växter, hemmagjorda bivaxljus, foton/tavlor på insekter och handarbeten mm.  Som alltid då trädgårdsvänner möts blir det trevlig stämning och växtprat. 

Please reload

Aktuellt

Skörda regnvatten är en kamratcirkel i Eskilstuna Trädgårdsförenings regi. Utifrån den nya studieplanen Skörda regnvatten som bygger på boken med samm...

Skörda regnvatten

January 14, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

January 14, 2020

January 14, 2020

December 18, 2019

October 8, 2019

September 18, 2019

Please reload

Arkiv