top of page

Växtbytardag


Mer bilder finns under tidigare aktiviteter.

Eskilstuna Trädgårdsförenings årliga plantbyte ägde i år rum på pingstaftonen mellan kl 11 och 13 hemma hos Anki och Stefan Eriksson i Svista/Rosenhult. De har under några år med hårt arbete lyckats förvandla en skogstomt till ett paradis med lusthus, pergola, damm med vattenfall m m.

Ordföranden Ralph Angestam hälsade alla välkomna. Ett femtiotal medlemmar, varav fem nya, trotsade det kyliga vädret och botaniserade bland alla plantor som medförts av deltagarna. Värdfolket bjöd alla på kaffe och våfflor – döttrarna gräddade våfflor på löpande band – vilket värmde och uppskattades enormt av deltagarna.

Överblivna växter kommer att säljas nästa söndag vid Rosenforsparkens Vårmarknad

Aktuellt
Senaste inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.
bottom of page