Växtbytardag

16 May 2016

 

Eskilstuna Trädgårdsförenings årliga plantbyte ägde i år rum på pingstaftonen mellan kl 11 och 13  hemma hos Anki och Stefan Eriksson i Svista/Rosenhult.  De har under några år med hårt arbete lyckats förvandla en skogstomt till ett paradis med lusthus, pergola, damm med vattenfall m m.

 

Ordföranden Ralph Angestam hälsade alla välkomna. Ett femtiotal medlemmar, varav fem nya, trotsade det kyliga vädret och botaniserade bland alla plantor som medförts av deltagarna.  Värdfolket bjöd alla på kaffe och våfflor – döttrarna gräddade våfflor på löpande band – vilket värmde och uppskattades enormt av deltagarna.

 

Överblivna växter kommer att säljas nästa söndag vid Rosenforsparkens Vårmarknad

Please reload

Aktuellt

Eskilstuna Trädgårdsförening har en egen grupp på Facebook som
skapats av Stig-Olof Ohlsson

https://www.facebook.com/groups/300166271084615

Gå gärna...

Vi finns på Facebook

September 25, 2020

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Etiketter

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload