top of page

Besök i Elisivs trädgård i Flen

3 augusti 2019 klockan 14 samlades en mindre medlemsskara från trädgårdsföreningen hos Elisiv Andersson på Ringvägen 13 i Flen. Endast 6 personer från föreningen hade hörsammat denna inbjudan till trädgårdsbesök. Ett särskilt STORT TACK till er som kom!


Elisiv bjöd på visning av sin fantastiska trädgård. Rosor i mångfald, likaså liljor i mångfald, aprikosträd och andra träd i varierande storlekar. Även barrträd i form av enar fick plats. En imponerande och kuperad trädgård på en yta av 1100 kvadratmeter, helt omöjligt att återge alla fina och underbara växter, stora som mindre och små. Elisiv imponerade på alla med att komma ihåg var, när och av vem olika växter köptes, byttes eller på annat sätt förvärvades!


Elisiv har självklart en köksträdgård också även om hon hellre framhäver den ”blommande trädgårdsdelen”! Växthus med tomater och vindruvor samt allt annat som tillhör köksträdgård.


STORT TACK Elisiv för att vi fick komma o njuta i den lagom strålande solen hos dej och din FINA trädgård och tack för kaffe o den goda flädersaften!

​​
Gunnevi Brådd

bottom of page