Från årsmötet

71 medlemmar från Eskilstuna trädgårdsföreningen samlades den 19 april. Kvällen inleddes med att Anna-Karin och Kjell Silver berättade om sin cirka en hektar stora trädgård. Ett mycket inspirerande och intressant föredrag om hur man bland annat lurar zonindelningen. De har satsat stort på att klara övervintringen av det många gånger exotiska växtvalet. De avslutade sitt föredrag med råd om hur man kan sköta sin trädgård. Föreningen kommer senare under säsongen att besöka deras trädgård. Kaffe med smörgåstårta väntade samtidigt såldes de sista lotterna. Årsmötesförhandlingen tog vid efter fikat. Kvällen avslutades med lotteridragning.

Odlarglädjen har extra öppet

Tisdagen den 26 juni, fram till klockan 18.00, håller Odlarglädjen extra öppet för oss, så vi kan stanna till där, innan vi besöker Lena Larsson, om ni säger till så får ni 10% rabatt.

Publik till Bytt är bytt 30 maj

Vi har bestämt att vi ska vara med i publiken till Bytt är bytt den 30 maj , samling i Stockholm klockan 12.45 och inspelning börjar 13.30. Försöker ordna samåkning om det fungerar. Är du intresserad att vara med hör av dig till Gunnevi Brådd, senast torsdagen den 10 maj, så vi kan boka biljetter. Deltagandet är gratis, transporten står man för själv.

Äntligen riktigt trädgårdsprogram

Äntligen så är det ett riktigt trädgårdsprogram på TV i dag klockan 16.20, Min trädgård ett trädgårdsmagasin från Norge. Bilden är från 27 mars 2016, i år ligger det efter rejält.

Utvalt
Senaste Inläggen
Arkiv
Etiketter
Inga taggar än.